Winkel Jan BerkvensOns team
Winkel Jan BerkvensOnze winkel

Service

Wij zijn met onze winkel gevestigd in het centrum van Boxmeer. Sinds de oprichting in 1920 gaan wij dagelijks weer een stapje verder voor u. Onze verkopers zijn op de hoogte van de laatste trends en helpen u graag persoonlijk in onze showroom aan de Koorstraat in Boxmeer. Wij adviseren u over de nieuwste modellen en beste oplossingen. Of u nu opzoek bent naar de nieuwste led televisie of de stilste stofzuiger. In onze winkel kunt u het allemaal vinden.

Ons hele team gaat er iedere dag voor dat u tevreden bent. Wij hebben een eigen technische dienst, wij repareren uw apparatuur zowel in onze werkplaats als bij u thuis. Wist u dat u reparaties via deze website kunt aanmelden?

Klaar terwijl uw wacht

Vaak kunnen wij kleine reparaties of updates voor uw producten uitvoeren terwijl u wacht. U drinkt rustig een kopje koffie en onze monteurs gaan direct voor u aan de slag. Meld uw reparatie of update aan via het formulier en wij bellen u zo snel mogelijk terug voor een afspraak met één van onze monteurs. Is het product niet direct te repareren dan bestellen wij direct onderdelen, in de meeste gevallen kunt u na 1 dag uw apparaat weer ophalen. Service waar u op kunt vertrouwen, dat is onze doel. Op al onze reparaties geven wij 30 dagen garantie.

Garantie

Al onze producten hebben minimaal 2 jaar garantie. Extra garantie is mogelijk, vraag er naar bij onze verkopers. Wij vertrouwen in onze producten en selecteren de beste apparaten voor uw zodat u zorgeloos kunt genieten. Toch kan het gebeuren dat een apparaat tijdens de garantie defect raakt. Valt het defect onder garantie, dan kunnen wij dit vaak binnen 1 werkdag oplossen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!