Winkel Jan BerkvensOns team
Winkel Jan BerkvensOnze winkel

Inbouwapparatuur

Heeft u een prachtige keuken waarvan de inbouwapparatuur aan vervanging toe is? Bezoek dan onze winkel of maak een afspraak voor gratis inmeten aan huis. 
 

Wij komen indien gewenst kostenloos uw huidige apparatuur bij u thuis opmeten en kunnen u daarna uitstekend adviseren over de aanschaf van nieuwe apparatuur. Met alleen de aanschaf van bijvoorbeeld een nieuwe inbouwvaatwasser bent u er nog niet. Het oude apparaat moet worden uitgebouwd en het nieuwe apparaat weer worden ingebouwd. Onze vakkunindige monteurs verzorgen het installeren en ruimen alles netjes op.

Er zitten meer apparaten in uw keuken dat u vaak denkt: Krachtstroom voor de electrische kookplaat aanleggen?
Dat regelen wij voor uw, onze gecertificeerde partner legt bij u de krachtstroom aan van de meterkast naar uw keuken als deze nog niet aanwezig is. 

Gratis advies aan huis over uw nieuwe apparatuur, zo bent u verzekerd van de nieuwste en beste apparatuur. Maak een afspraak met onze adviseur. 
 

Jan Berkvens Electro World Inbouwapparatuur

Kom langs en laat u persoonlijk adviseren in onze moderne demo-keuken

Wij leveren o.a. onderstaande merken inbouw koelkasten, kookplaten(inductie, gas en keramisch), afzuigkappen, vaatwassers, ovens, combi-magnetron's, stoomovens en inbouwvriezers.

AEG / Atag / Beko / Bosch / Etna / Liebherr / Miele / Novy / Pelgrim / Quooker / Siemens / Whirlpool / Zanussi

Bekijk ons assortiment.

Heeft u een defect aan 1 van uw inbouwapparaten?

Hiervoor hebben wij een eigen witgoed monteur in dienst die uw apparaten kan nakijken en eventueel repareren.Blijkt dan uw apparaat niet meer te maken? Geen zorgen. U krijgt uw onderzoekskosten terug als u bij ons een nieuwe koopt.

Contact opnemen › Jan Berkvens Electro World Inbouwapparatuur
Jan Berkvens Electro World Inbouwapparatuur

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!