Amerikaanse koelkasten

Amerikaanse koelkasten

Amerikaanse koelkasten

Bij de side by side koelkasten, beter bekend als de Amerikaanse koelkast, zit het koel en vries gedeelte naast elkaar. Hierdoor is er meer ruimte beschikbaar om uw producten vers te bewaren.
Gemak, ruimte en toch zuinig met bijvoorbeeld een A++ energielabel. Bekijk ons energie voorbeeld onderaan deze nieuwsbrief.

Amerikaanse koelkast

Wij bieden u een groot assortiment Amerikaanse koelkasten aan met het juiste advies en de beste service. In de winkel hebben we de ruimte om enkele modellen te laten zien, maar we leveren meer dan 50 types van diverse bekende merken zoals Samsung, LG, Bosch, Siemens en Liebherr. Wij bezorgen en installeren deze grote jongens bij u thuis of op het kantoor.
Er is al een Amerikaanse koelkast vanaf € 699,-.

Bekijk alvast de modellen op:
https://www.electroworld.nl/keuken/koelen/amerikaanse-koelkasten.html

Op het kantoor

Wist u dat de Amerikaanse koelers steeds populairder worden op het kantoor of op de winkelvloer? De klassieke kantine in een aparte ruimte maakt plaats voor design en gemak op de werkvloer. Het is een mooie toevoeging aan de ruimte met een professionele en verzorgde uitstraling. Voldoende ruimte voor ieders lunch en een ijsje voor in de zomer. Blijf productief met heerlijk koel water en vier de vrijdagmiddagborrel met koele drankjes met ijsblokjes. Of maak zelf een cocktail met ijscrunch. Steeds meer klanten vragen naar de mogelijkheden, heeft u hier interesse in? 

Neem dan contact op met ons: 0485-571634 of mail verkoop@janberkvens.nl voor een vrijblijvende offerte.

Advies over verbruik

Dat Amerikaanse koelkasten veel energie verbruiken is verleden tijd. Vroeger waren Amerikaanse koelkasten slecht geïsoleerd en voorzien van onzuinige elektronica. Wanneer je naar de nieuwe generatie kijkt zie dat Amerikaanse koelkasten in vergelijking met een gelijke inhoud met losse apparaten een normaal energieverbruik hebben. 
Bij de bovenstaande modellen van Bosch kunt u zien dan de Amerikaanse koelkast 20 kWh meer verbruikt dan twee losse apparaten per jaar, dit komt neer op € 4,40 per jaar aan extra kosten. 

https://www.electroworld.nl/bosch-kan93vifp-serie-4-4242005185290.html
https://www.electroworld.nl/bosch-gsn29vl3p-serie-4-4242005052028.html
https://www.electroworld.nl/bosch-ksv33vl3p-4242005051526.html

 

Interesse Interesse gewekt? Meer informatie? Kom gerust naar de winkel of neem contact op!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!