Top 5 drogers

Top 5 drogers

De top 5 drogers van Jan Berkvens Electro World in Boxmeer

Om u te helpen kiezen brengen we regelmatig de top 5 uit, deze keer de top 5 drogers van 2019. Een gevarieerde top 5 waarbij alle sterktes uitgelicht zijn. 

Nummer 5
Merk: Bosch
Type: WTR85V81NL
​Omschrijving:
De Bosch WTR85V81NL is een zeer stille A++ warmtepompdroger. Deze machine produceert slechts 65 dB geluid tijdens het drogen. Deze droger heeft een vulvermogen van 7 KG en heeft een VarioSoft trommel om de kleding te beschermen. Vanwege zijn stille kracht staat deze machine op nummer 4 in deze lijst. 
Prijs: €749,-

Nummer 4
Merk: Samsung
Type: DV80M6210CWEN
​Omschrijving: De Samsung ### is een betrouwbare 8 KG warmtepompdroger. Het energieniveau van deze warmtepomp droger is A++. De Samsung heeft een handig filteralarm dat tijdig aangeeft dat de luchtfilter schoongemaakt dient te worden. Het gebruiksgemak en de goede prijs-kwaliteitverhouding hebben deze Samsung op de derde plek gezet. 
Prijs: € 799,-

Nummer 3
Merk: AEG
Type: T8DE84CS 
​Omschrijving:
De AEG T8DE84CS, nu tijdelijk met 5 jaar garantie, voorziet in alle gemakken. Deze slimme droger heeft namelijk het AbsoluteCare®-systeem. Dit systeem bepaald precies de bewegingen van de trommel en de droogtemperatuur. De AbsoluteCare® programma's zijn ontwikkeld om bijvoorbeeld outdoor of wollen kleding met de juiste zorg te drogen. De enige AEG droger uit het lijstje in een 8 KG A++ machine. Het unieke AbsoluteCare® systeem plaatst deze machine op een waardige 2e plaats. 
Prijs: € 779,- Actie: tijdelijk 5 jaar garantie, deze actie loopt tot 31 december 2019.

Nummer 2
Merk: LG
Type: RC80V9AV4Q
​Omschrijving:
##### 
Prijs: € 899,-

Nummer 1
Merk: Samsung
Type: DV90N62632WEN
​Omschrijving:
De bewezen kracht op het gebied van drogen de Samsung DV90N62632WEN. Dankzij zijn enorme laadvermogen van 9 KG en een super zuinige A+++ classificering staat deze machine op nummer 1. De warmtepompdroger is voorzien van de nieuwste innovaties zoals WiFi connectiviteit en het nieuwe QuickDrive systeem van Samsung.
Prijs: Van € 999,- nu voor € 899,-. 

Deze top modellen zijn altijd op voorraad in onze winkel. Snelste levertijd: "Vandaag besteld is vandaag bezorgd". 

Interesse Interesse gewekt? Meer informatie? Kom gerust naar de winkel of neem contact op!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!