Top 5 drogers

Top 5 drogers

De top 5 drogers van Jan Berkvens Electroworld in Boxmeer

Om u te helpen kiezen brengen we regelmatig de top 5 uit, deze keer de top 5 drogers van 2019. Een gevarieerde top 5 waarbij alle sterktes per merk uitgelicht zijn. 

Nummer 5
Merk: Miele
Type: TCJ690WP
Omschrijving:
Deze warmtepompdroger van Miele is een waardige A+++ droger. Één van de sterkste punten van deze droger is de SteamFinish functie. Deze functie zorgt ervoor dat de kleding aan het einde van het droogprogramma zichtbaar gladder is. Deze droger heeft een vulgewicht van 9 KG en is voorzien van een trommel met honingraatstructuur. Tip: bij deze machine zijn geurflacons van Miele verkrijgbaar, via de FragranceDos geeft u het wasgoed een frisse geur.
Prijs: € 1599,-

Nummer 4
Merk: Bosch
Type: WTR85V81NL
‚ÄčOmschrijving:
De Bosch WTR85V81NL is een zeer stille A++ warmtepompdroger. Deze machine produceert slechts 65 dB geluid tijdens het drogen. Deze droger heeft een vulvermogen van 7 KG en heeft een VarioSoft trommel om de kleding te beschermen. Vanwege zijn stille kracht staat deze machine op nummer 4 in deze lijst. 
Prijs: €749,- nu tijdelijk in prijs verlaagd! Actieprijs: € 699,- 

Nummer 3
Merk: Samsung
Type: DV80K6010CWEN
‚ÄčOmschrijving: De Samsung DV80K6010CWEN is een betrouwbare 8 KG warmtepompdroger. Het energieniveau van deze warmtepomp droger is A++. De Samsung heeft een handig filteralarm dat tijdig aangeeft dat de luchtfilter schoongemaakt dient te worden. Het gebruiksgemak en de goede prijs-kwaliteitverhouding hebben deze Samsung op de derde plek gezet. 
Prijs: € 699,-

Nummer 2
Merk: AEG
Type: T8DE84CS 
‚ÄčOmschrijving:
De AEG T8DE84CS, nu tijdelijk met 5 jaar garantie, voorziet in alle gemakken. Deze slimme droger heeft namelijk het AbsoluteCare®-systeem. Dit systeem bepaald precies de bewegingen van de trommel en de droogtemperatuur. De AbsoluteCare® programma's zijn ontwikkeld om bijvoorbeeld outdoor of wollen kleding met de juiste zorg te drogen. De enige AEG droger uit het lijstje in een 8 KG A++ machine. Het unieke AbsoluteCare® systeem plaatst deze machine op een waardige 2e plaats. 
Prijs: € 779,- Actie: tijdelijk 5 jaar garantie, deze actie loopt tot 31 december 2019.

Nummer 1
Merk: Samsung
Type: DV90N62632WEN
‚ÄčOmschrijving:
De bewezen kracht op het gebied van drogen de Samsung DV90N62632WEN. Dankzij zijn enorme laadvermogen van 9 KG en een super zuinige A+++ classificering staat deze machine op nummer 1. De warmtepompdroger is voorzien van de nieuwste innovaties zoals WiFi connectiviteit en het nieuwe QuickDrive systeem van Samsung.
Prijs: € 999,-. 

Deze top modellen zijn altijd op voorraad in onze winkel. Snelste levertijd: "Vandaag besteld is vandaag bezorgd". 

Interesse Interesse gewekt? Meer informatie? Kom gerust naar de winkel of neem contact op!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!