Samsung wasmachine & Warmtepompdroger

Samsung wasmachine & Warmtepompdroger

WW80M760NOM/EN QUICKDRIVE

Samsung QuickDrive: verkort tot 50% de wastijd en verbruikt tot 20% minder energie, met hetzelfde wasresultaat!
Van € 1099,- nu voor € 999,-

1. QuickDrive: Volle waskracht, halve tijd
QuickDrive™ vermindert de duur van een wasbeurt tot 50% en het energieverbruik tot 20%, zonder dat dit ten koste gaat van de wasprestatie. De ‘Q-Drum™’ bestaat uit een grote hoofdtrommel en een plaat achterin de wasmachine, die onafhankelijk van elkaar draaien. Door deze dubbele krachten wordt de was continu in verschillende richtingen bewogen. QuickDrive™ wast snel, krachtig en is goed voor je kleding.

2. AddWash: Eenvoudig kleding toevoegen tijdens het wassen
Sok vergeten? Met AddWash kan je snel en eenvoudig iets toevoegen wanneer de was al draait. Ook dat T-shirt dat je al met de hand gewassen hebt, voeg je eenvoudig toe om alleen mee te laten spoelen of centrifugeren.

3. EcoBubble: Was koud, bespaar energie
De EcoBubble motor mengt water, wasmiddel en lucht, waarna het wasmiddel als schuim de trommel in geblazen wordt. Het schuim wordt tot wel 40 keer sneller opgenomen door het wasgoed waardoor het sneller werkzaam is en kleding beter schoon wordt. Hierdoor kun je ook op lagere temperaturen effectief schoon wassen. Goed voor je was en je portemonnee.

4. Smart Control: Eenvoudig op afstand bedienen
Met Smart Control kun je je wasmachine via de handige Smart Home-app op afstand bedienen en controleren. Je kunt de was waar en wanneer je wilt eenvoudig starten of pauzeren en gekozen programma's, resterende wastijd en eindmeldingen bijhouden. Je krijgt zelfs een melding wanneer je nog extra kledingstukken kunt toevoegen en wanneer de trommel van je wasmachine.

5. Q-rator: Slimme was assistent
Q-rator is een slim managementsysteem dat gebruik maakt van gegevens die tijdens je wasbeurten worden verzameld en je helpt om eenvoudiger en effectiever gebruik te maken van QuickDrive™. ‘Was Recept' geeft aan wat het beste wasprogramma is, ‘Was Planner' helpt je bij het optimaliseren van je wasschema, en 'HomeCare Wizard' maakt het mogelijk om op afstand problemen op te lossen.

6. Super Speed: Wast in 39 minuten
Super Speed verkort de tijd van een dagelijkse wasbeurt met 34% tot slechts 39 minuten. QuickDrive™ bespaart tijd door kleding dynamisch te laten bewegen, terwijl EcoBubble™ voor een krachtig wasresultaat zorgt. De Speed Spray-functie, het golfpatroon in de trommel en een hogere centrifugesnelheid zorgen daarnaast voor een kortere spoeltijd.

7. Eco Drum Clean +: Houdt je wasmachine schoon
Eco Drum Clean + reinigt de binnenkant van je wasmachine en verwijdert 99,9% van de bacteriën die geurtjes veroorzaken zonder gebruik te maken van agressieve chemicaliën. De wrijving van een krachtige waterstraal en een hoog toerental zorgen daarnaast dat 99% van het vuil uit de rubberen deurring wordt verwijderd. Je krijgt zelfs een melding wanneer je wasmachine moet worden gereinigd.

Specificaties

Energieklasse A+++ -40%
Vulgewicht (kg) 8
Typenummer WW 80 M 760 NOMEN
Maximale toerental (centrifuge (toeren per minuut) 1600
Info SuperSpeed programma - 39 minuten
Energieverbruik per jaar (kWh) 130
Waterverbruik per jaar (liter) 9400
Restvochtpercentage (procent) 44
Trommelinhoud (liter) 66.10
Geluidsniveau wassen (dB) 49
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 75
Opties centrifugesnelheid Variabel
Programma aantal (stuks) 14
Stoomfunctie Ja
Hoogte (mm) 850
Breedte (mm) 600
Diepte (mm) 600
Schuimbewaking Ja
Kleur Wit
Bedienapp Ja

Samsung DV9BN8289AW/EN QUICKDRIVE

€ 1099,- nu voor € 849,-

A+++-efficiëntie
Geld besparen en het milieu beschermen door minder energie te verbruiken. Dankzij onze warmtepomptechnologie worden je kleren op een effectieve en kostenefficiënte manier gedroogd. Hij heeft een A+++-energielabel en gebruikt een 'koelvloeistof' in plaats van elektriciteit om de lucht te verwarmen, en recyclet lucht om energieverspilling tegen te gaan.

Specificaties

 
Type droger Warmtepomp
Typenummer DV 9 BN 8289 A WEN
Vulgewicht (kg) 9
Energieklasse A+++
Geluidsniveau (dB) 63
Energieverbruik per jaar (kWh) 194
Starttijduitstel 19 uur starttijdkeuze
Resttijdindicatie Ja
Hoogte (mm) 850
Breedte (mm) 600
Diepte (mm) 600
Zelfreinigende condensor Nee
Binnenverlichting Ja
Trommelmateriaal RVS
Speciaal programma Ja
Trommeldraairichting wisselend Ja
Deurdraairichting wisselbaar Nee
Bedienapp Ja
Interesse Interesse gewekt? Meer informatie? Kom gerust naar de winkel of neem contact op!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!