Samsung wasmachine

Samsung wasmachine

Samsung WW 80 K 6404 QW/EN ADDWASH wasmachine Iets vergeten toe te voegen aan de was?
 

Samsung WW 80 K 6404 QW/EN ADDWASH wasmachine

Iets vergeten toe te voegen aan de was? Vanaf nu is dat geen probleem meer dankzij Samsungs AddWash! Je kunt snel en gemakkelijk iets toevoegen wanneer de was al draait, tijdens het gehele wasprogramma. Heb je een wasje met de hand gewassen, met de AddWash kun je deze eenvoudig alleen mee laten spoelen en centrifugeren.
Met Smart Control bedien je de wasmachine met je smartphone, waar en wanneer je wilt. Deze kan je ook een melding geven tijdens de cyclus, wanneer het een goed moment is om je was toe te voegen met AddWash.
De was hoeft geen tijdrovende taak meer te zijn. Met de slimme wasmachines van Samsung wordt wassen makkelijker, efficiënter en energiezuiniger dan ooit. Met de Samsung EcoBubble-technologie en Super Speed wordt de was zelfs met koud water in minder dan een uur schoon.
Het huishouden wordt zo efficiënter en slimmer, dus houd je meer tijd over voor andere, leuke activiteiten!

1. AddWash: Eenvoudig kleding toevoegen tijdens het wassen

T-shirt vergeten? Met AddWash kan je snel en eenvoudig iets toevoegen wanneer de was al draait. Ook dat T-shirt dat je al met de hand gewassen hebt, voeg je eenvoudig toe om alleen mee te laten spoelen of centrifugeren.

2. Smart Control: Bedien je wasmachine waar en wanneer je wilt
Met Smart Control bedien je je wasmachine waar en wanneer je wilt met een app op je smartphone. Of je nu binnen of buiten bent, je kan de was op ieder moment starten of pauzeren, en gekozen programma's, resterende wastijd en eindmeldingen bijhouden.

3. EcoBubble: Was koud, bespaar energie
De EcoBubble motor mengt water en wasmiddel en blaast het wasmiddel als schuim de trommel in. Het schuim wordt tot wel 40 keer sneller opgenomen door het wasgoed waardoor het sneller werkzaam is en kleding beter schoon wordt. Hierdoor kun je ook op lagere temperaturen effectief schoon wassen. Goed voor je was en je portemonnee.

4. Super Speed: Een volledig wasprogramma in slechts 59 minuten
Even snel tussendoor een was draaien? Geen probleem. De nieuwe Samsung wasmachine werkt in slechts 59 minuten een compleet programma af. Met de Speed Spray functie wordt de was krachtig en snel gereinigd.

5. Bubble Soak: Intensieve vlekverwijdering
Met een druk op de knop helpt het Bubble Soak programma lastige vlekken te verwijderen. Kleren worden grondig geweekt in bubbels, zodat vlekken loskomen en worden verdwijnen.
 

€50 retour Samsung AddWash

Bij aankoop van een promotiemodel Samsung AddWash wasmachine of was-droogcombinatie ontvang je tijdelijk €50 retour. www.samsung.com/nl/promotions

Deze actie is geldig van 24-12-2018 t/m 03-03-2019
Samsung wasmachine
Interesse Interesse gewekt? Meer informatie? Kom gerust naar de winkel of neem contact op!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!